BEN KOOPT

BEN KOOPT

Over ons.

Jesse | Co-Founder

Jesse startte zijn professionele loopbaan in de bouwsector en richtte op twintigjarige leeftijd zijn eigen renovatiebedrijf op.

Op zoek naar een extra uitdaging, kocht hij een oud pand aan dat hij volledig renoveerde en vervolgens weer doorverkocht. De bal ging al snel aan het rollen en ondertussen gaf hij vele oude woningen een nieuwe bestemming én een nieuwe eigenaar. Jesse heeft een hart voor vastgoed en hij is hier dan ook 7 dagen op 7 mee bezig.

De combinatie van zijn jarenlange praktijkervaring in de bouwsector en zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, zorgt ervoor dat hij steeds een marktconform, realistisch bod op je woning zal uitbrengen.

02
01

Filip | Co-Founder

Filip begon reeds op jonge leeftijd met het bouwen en renoveren van panden, hoofdzakelijk bestemd voor eigen gebruik en verhuur. Ondertussen bouwde hij bijna vijftien jaar aan ervaring op in deze sector.

Filip is momenteel voornamelijk actief in het kopen, renoveren en verhuren van panden die hij een nieuw leven heeft gegeven. Gedreven door zijn passie voor vastgoed en zijn affiniteit met de vastgoedsector, volgde hij verder ook nog de opleiding tot vastgoedmakelaar.

Als vastgoedprofessional slaagt Filip er steeds in om een nauwkeurige beoordeling te maken van het potentieel van uw woning en de juiste marktwaarde ervan.

BEN KOOPT