BEN KOOPT

BEN KOOPT

Gouden Tip.

Een beloning tot €5.000 ontvangen?

1 | Meld vastgoed

Zijn er kennissen, vrienden of familieleden die hun huis verkopen? Weet je een huis zijn dat al lang te koop staat? Bel, sms, mail of vul het contactformulier in. 

2 | We gaan aan de slag met je tip.

We nemen contact op met de eigenaar van de woning en plannen een afspraak om de woning te bezichtigen. We bekijken samen met de eigenaar de woning en brengen een eerlijk bod uit.

3 | De eigenaar aanvaardt het bod

We stellen een onderhandse verkoopovereenkomst op en betalen een voorschot om de verkoop bindend te maken.

4 | Verkoop van de woning

Wij maken een afspraak met de eigenaar en de notaris voor het verijdelen van de akte. De notaris zorgt ervoor dat alles financieel en juridisch correct wordt afgehandeld. 

5 | Je ontvangt je beloning!

Nadat de verkoop rond is, storten we onmiddellijk het afgesproken bedrag op je rekening. 

Een eigendom aanmelden? Een gouden tip?

Ken je iemand die zijn woning verkoopt? Weet je een woning zijn die al een tijdje te koop staat? Meld het en ontvang een beloning tot €5000 wanneer we de woning kopen

Kan iedereen vastgoed melden?

Ja! Ben je student, gepensioneerd werknemer of wil je gewoon een centje bijverdienen? Meld de eigendom die te koop staat en maak kans op een beloning tot €5000 !

Welke eigendommen kan ik aanmelden?
Een rijwoning, een alleenstaande woning, een te renoveren pand, een opbrengstwoning, appartementen, een leegstaande kerk, … Indien je twijfelt of de eigendom wel interessant is voor ons kan je het alsnog melden. Je hebt uiteindelijk niets te verliezen, toch?

Ook als je niet 100% zeker bent of het pand te koop staat mag je dit zeker melden! We zoeken het graag uit en houden je op de hoogte.
Wat als de eigendom ook door iemand anders aan ons werd gemeld?

Geen zorgen, je zal de beloning niet hoeven te delen. Wanneer je een eigendom bij ons aanmeld, die reeds door iemand anders werd aangemeld, vertellen we dit steeds onmiddellijk. Enkel de persoon die als eerste het pand meldde maakt kans op een beloning tot €5000. Je ontvangt steeds een mail met een bewijs van de aanmelding.

Hoe word ik op de hoogte gehouden nadat ik een pand heb aangemeld?

Je ontvangt steeds een mail met een bewijs van de aanmelding. Op deze manier heb je zwart-wit op papier staan dat jij de eerste bent die dit pand heeft aangemeld.

 

Indien de verkoop doorgaat nemen we opnieuw contact met je op om je rekeningnummer te vragen. We storten meteen je beloning maximum 2 maanden na het verlijden van de akte.

Kan ik meerdere eigendommen aanmelden?

Ja! Het aantal eigendommen dat je kan aanmelden is onbeperkt en de spelregels veranderen niet. Indien je vijf panden aanmeld en we kopen ze alle vijf, dan krijg je een beloning tot € 25.000  (= €5000 x5).

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of contacteer ons.

BEN KOOPT